Telegram Hakkında

Telegramda Engellendiğimi Nasıl Anlarım?

Telegram’da engellendiğinizi anlamanın birkaç göstergesi vardır.
Telegram’da engellendiğinizde karşıdaki kişinin profil fotoğrafı yok olur ve fotoğraf güncellemelerini artık göremez hale gelirsiniz.

Göndermiş olduğunuz mesajlar hiçbir zaman “çift tık” yani “okundu” olmaz, sizi engellediğinden dolayı mesajınız iletilmez ve dolayısıyla okunamaz.

Engellendiğiniz süre içerisinde engelleyen kişiye herhangi bir arama işlemi gerçekleştiremezsiniz. Bağlantı kurulamadan arama ekranı kapanır.

Kullanıcının profilinde yer alan “bio” yani açıklama kısmı yok olacaktır.

Ve son olarak kesin olarak anlayabileceğiniz bir yöntem son görülme tarihine bakmak olacaktır;

Eğer Telegram’da “Son Görülme” Ayarları başlıklı yazımda anlattığım 4. maddedeki gibi karşıdaki kişinin son görülme tarihi kısmında “Çok uzun zaman önce” yazıyorsa ve karşıdaki kişi Telegram hesabını kalıcı olarak silmemişse, büyük ihtimalle engellenmişsinizdir.

Telegram’ın sizinle direkt olarak engellendiğiniz bilgisini paylaşmadığından dolayı, gözlemler üzerinden tahmin yürütmekten başka çareniz kalmıyor.



İlginizi Çekebilir